energy, electro, power generation-1023035.jpg

Terugblik webinar (slimme) thuislaadpunten

Op donderdag 2 maart 2023 hebben we een webinar gehouden over slimme thuislaadpunten. We zijn ingegaan op de resultaten uit het onderzoek thuislaadpunten van RAL-Zuid en op de informatievoorziening van Milieu Centraal. Het was een waardevolle sessie en we willen graag iedereen bedanken die erbij was.

Via deze link kun je het webinar terugkijken.

Uit het onderzoek thuislaadpunten blijkt dat de informatievoorziening over thuislaadpunten op de gemeentelijke websites verbeterd kan worden. Daarom hebben wij vanuit RAL-Zuid voorbeeldteksten voor jullie opgesteld met informatie voor inwoners over thuisladen en laden bij een huurwoning/VvE. Bijgaand aan deze voorbeeldteksten geven we wat extra informatie mee aan jullie over het hoe en waarom van de voorbeeldteksten. Graag verzoeken wij jullie om de voorbeeldteksten binnen de gemeente te verspreiden aan de relevante personen en te plaatsen op uw website. Heeft u onze mail gemist met deze voorbeeldteksten? Dan kunt u ze hier nogmaals downloaden:

Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp dan vernemen we dit uiteraard graag op info@ralzuid.nl.

We zien je binnenkort weer bij de rondetafel “Spreiding en inrichting van publieke laadpalen” van dinsdag 28 maart om 13:00u-14:00u (aanmelden kan via info@ralzuid.nl).