Overig

Organiseer ik met participatie niet juist weerstand tegen laadpalen en elektrisch vervoer?

Dit lijkt mee te vallen. Door participatie kunnen betere en meer toekomstbestendige laadlocaties worden gekozen. Inwoners weten zelf immers het beste hoe hun straat of buurt eruit ziet. Door deze betere locaties komen er minder bezwaren binnen op de verkeersbesluiten. Hierdoor kan tijd bespaard worden.

Organiseer ik met participatie niet juist weerstand tegen laadpalen en elektrisch vervoer? Meer lezen »

Wat zijn de plannen van de Provincies voor als de collectieve concessie met Vattenfall afloopt?

Gelet op de huidige opgave en ambities vanuit de NAL en de provincies, lijkt het continueren van een gezamenlijke aanpak voor de hand te liggen en een logisch vervolg. Daarbij moeten we natuurlijk rekening houden met nieuwe ontwikkelingen, veranderingen in de marktsituaties en behoeften van gemeenten. De komende maanden willen we dit nader verkennen. Hier

Wat zijn de plannen van de Provincies voor als de collectieve concessie met Vattenfall afloopt? Meer lezen »

Zijn EV en het laden daarvan in parkeergarages wel veilig?

Uit recent onderzoek is gebleken dat EV niet onveiliger zijn dan fossiel aangedreven voertuigen. Het blussen van de brand is echter anders. Het is dus wenselijk om advies te vragen experts bij realisatie. T.a.v. het realiseren van laadinfra in parkeergarages zijn adviezen opgesteld. Om onveilige situaties te voorkomen, adviseren we deze adviezen over te nemen.

Zijn EV en het laden daarvan in parkeergarages wel veilig? Meer lezen »